But first
Make-up.

Dankzij de make-up van Pune kunnen wij jou de beste producten voor een betaalbare prijs aanbieden. Trendy kleuren in combinatie met zachte formules die dierproef- en parabenenvrij zijn. Een speciaal evenement? Laat je maquilleren door onze Pune-visagisten! Dankzij hun uitgebreide kennis en expertise in combinatie met de kwaliteitsvolle Pune-producten kan je rekenen op een topresultaat.

Make-up om te kussen

Maak kennis met Pune. Make-up om te kussen. Een assortiment aan producten met sterke basics, trendy kleuren en heerlijk zachte formules, ontwikkeld door topvisagisten voor de moderne en stijlvolle vrouw. Let’s make-up and kiss. 
Alle producten zijn dierproef- en parabenenvrij.

Have fun & be happy.

Gun jezelf het beste,
met een make-uplook
van Pune!

Boek nu jouw
workshop met een
Pune make-up artist!

 • PUNE

  Eyes

  We veranderen jouw knipoog in iets fenomenaals. De perfect zwarte mascara, een subtiele oogschaduw of een ultra-strakke eyeliner. Het oog wil ook wat…

  Alle producten zijn dierproef- en parabenenvrij
 • PUNE

  Lips

  PUNE is om te kussen. Zachte volle lippen, soms met een lichte tinteling. Rijke kleuren of juist een subtiele glans. Let’s kiss!

  Alle producten zijn dierproef- en parabenenvrij.
 • PUNE

  Face

  Donkere kringen of rode vlekjes? De een heeft behoefte aan een betrouwbare dekking, de ander juist aan een highlighter op de juiste plek. Let’s face it!

  Alle producten zijn dierproef- en parabenenvrij.