Knowing me

Knowing me
Glowing you

Ik ben Kathleen. Na jaren druk in de weer te zijn in een heel business-minded omgeving besloot ik om mijn eeuwige passie en hobby te delen met de rest van de wereld. Ik hecht – net zoals in mijn persoonlijk leven – belang aan sterke waarden en fundamenten. Huid Klinik staat dan ook voor verantwoorde cosmedische behandelingen die steeds in lijn liggen met de meest recente bewezen wetenschappelijke ontwikkelingen.

Mijn vastberadenheid heeft ervoor gezorgd dat ik ondertussen in nauw contact sta met de juiste partners die Huid Klinik met raad en daad bijstaan. Ook zij dragen kwaliteit hoog in het vaandel. 

Huid Klinik is een instituut waar jong en oud zich welkom voelen. Waar huidverbetering geen wens maar een vaststaand feit is. Waar je terecht kan met elke onzekerheid. Ook voor behandelingen voor het haar, de hoofdhuid en de intieme zones kan je steeds bij mij terecht. Ik kies er bewust voor om samen met mijn klanten een pad te bewandelen, misschien op een iets langere termijn, maar waarbij de resultaten van de behandelingen dan ook voor zich spreken.

Ik vind het ongelooflijk boeiend & fascinerend
om te zien hoe we op elke leeftijd zorg kunnen dragen
voor ons grootste orgaan dat zoveel verhalen met
zich meedraagt: de huid! Ik kijk ernaar uit jou te
leren kennen, en met jou het avontuur aan te gaan.
Laten we samen stralen!

Embrace your beauty.