Clear body.
Clear mind.

"The happiness of your life depends upon the quality of your thoughts."
Huid Klinik biedt workshops, lezingen, infomomenten, mindset & life coaching, ...
Voel je goed binnenin en straal dit uit naar buiten! 

Brigitte Derks, mindset & life coach

Ontmoet Brigitte Derks, deze mindset en life coach is niet van de minste. Ze heeft jarenlange ervaring opgedaan zowel in LA als in Belgiƫ en komt in onze Huid klinik haar eerste boek voorstellen. Brigitte ontvangt jullie met al haar openheid en warmte om 18u30 met een drankje en een heuse dosis positieve energie. Laat ons eerlijk zijn wie heeft daar geen nood aan? Iedereen is van harte welkom om te luisteren naar Brigitte en haar verhaal. Brigitte doet individuele sessies in onze Huid Klinik iedere zaterdag en/of zondag. Deze agenda loopt al aardig vol, dus vlug zijn is de boodschap! Trust us, she is so good in bringing the best out of yourself! Gun deze sessie aan jezelf en zo ook, aan je omgeving.

Lifestyle

Op termijn zal er een samenwerking met mevrouw Donatienne Lardinoit (DONATONIC). Zij heeft al jaren een succesvolle praktijk als Pilates Coach, BBB en personal trainer. Donatienne is gediplomeerd vanuit de HILOK Universiteit van Gent en is daarnaast erkend als 'Certified NASM'-trainer (National Academy of Sports Medicine).

More info coming soon...

Kom tot rust met onze lifestyle-producten. Vind je innerlijke zelf met onze rustgevende workshops en activiteiten! Ga op ontdekkingstocht naar jezelf met Brigitte Derks, onze eigen mindset en life coach. Ontdek het hier allemaal: