You are
perfection.

Bij ons kan je terecht voor vaginale droogte, verkleuring, ... De intieme zones van het lichaam zijn dan ook zeker niet onbelangrijk. Het is soms moeilijk bespreekbaar, maar bij Huid Klinik zijn er geen taboes. Wij bieden verschillende behandelingen aan om een jonger, frisser en/ of pijnvrije intieme zone te creëren, voor zowel mannen als vrouwen.

Behandelingen voor de

Intieme zones

vaginale droogte I verkleuring I hormoonproblemen
Bij Huid Klinik staan wij jou bij in de problemen van de intieme zones. Alles is bespreekbaar! Wij helpen jou graag op weg naar een oplossing.

Lets get young again!

Dermamelan Intimate is de langverwachte professionele topische oplossing voor estethische problemen zoals hyperpigmentatie en veroudering rondom de intiem zones.

Deze behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Denk hierbij aan personen die veroudering ervaren waar hyperpigmentatie en verslapping zijn ontstaan of vrouwen die pas moeder zijn geworden en menopausale vrouwen. Ook behandelen we hyperpigmentatie die ontstaat door vele waxsessies. Deze problemen rondom de intieme zone kunnen nu eindelijk aangepakt worden.

Het succes van het product zit in de dubbele werking corrigerend, pigmentregulerend en anti-aging. Hierdoor zal pigment duidelijk verminderen en anderzijds wordt er met deze behandeling ook een verstevigend resultaat bereikt.

Deze behandeling mag door Huid Klinik, als erkende professional, worden uitgevoerd. Voor de klant is het een all-in-one behandeling met een verbluffend resultaat!

Prijs all-in (eenmalige investering): 595 euro 

Behandeling droogte vaginale zone

Wij behandelen vaginale droogte - een veel voorkomend probleem voor vrouwen in hun menopauze - met onze vaginal rejuvenation serum. Ook jonge vrouwen kampen hier vaak mee. Dit serum herstelt de natuurlijke vaginale functies en vermindert droogheid en irritatie. Dit is een 100% veilige behandeling, zonder hormonen.

Dit serum kan bij ons worden aangekocht en biedt de volgende eigenschappen:
  • Verlicht droogheid en verzacht irritatie.
  • Verbetert elasticiteit.
  • Strakkere en vastere vaginale wanden.
  • Verbetert geslachtsgemeenschap en opwinding.
  • Verjonging van de vaginale functies met behulp van hormoonvrije groeifactoren.

Dit serum is 100% veilig en werkt zonder hormonen. Het serum maakt gebruik van menselijke groeifactoren, en is ondertussen gepatenteerd en exclusief.

Prijs voor een kuur van 6 behandelingen: 210 euro
Gebruiksaanwijzing voor thuis: Afhankelijk van de droogte 2/week tot beterschap, nadien 1/maand.

Aanmaken van testosteron

Wij kunnen het aanmaken van testosteron mogelijk maken dankzij een hormoonvrij serum. Met behulp van peptiden wordt het lichaam gestimuleerd om testosteron aan te maken. Testosteron voorkomt vaak depressies en botontkalking, zorgt voor een betere concentratie, vermindert stemmingswisselingen en geeft meer energie. Het bevordert tevens ook de aanmaak van spiermassa.

Ook voor vrouwen is deze behandeling uitermate geschikt. Het voorkomt opvliegers, stimuleert de productie van het vrouwelijk hormoon en verhoogt het libido.

Prijs per behandeling: 230 euro
Gebruiksaanwijzing thuis: klein beetje serum aan de binnenarmen wrijven.